1. 2. 2013

DAY 86

Ctvrtek, patek a vikend tak tyhle dny nemam moc rada, kdyz jsou pracovni, protoze mala neni ve skole a o vikendu samozrejme ani velka. Kdyz jsem si tak rano sedela v kuchyni driv jako vzdycky, slysela jsem, ze nekdo jde dolu. Myslela jsem, ze to je Sarah, protoze mela dneska zas brzo letet. Chyba. Byla to mala. Tak jsem na ni koukala jak z jara, protoze takhle nikdy dolu neprisla, jelikoz tam byva zavrena ta branka. Myslela jsem, ze vlitla zas do loznice a oni ji poslali dolu. Ale pozdeji jsem se ptala Sarah, ale pry tam nebyla. Sarah pak odjela do prace a mala uz zas byla protivna jako vzdycky byvala. Casem se nastesti nejak uklidnila a byla uz "jen" neposlusna. Pred skolou jsem videla zas pana uzasneho, ale s nejakou nanou vedle nej, ha :D :/

Kdyz jsme prisly domu, tak mala dojedla snidani, pak si hrala a koukala a klasika. Pak jsem ji ale nejak nestihla zastavit a vlitla k Markovi do pokoje. On uz byl ale nastesti zrejme vzhuru. S nekym telefonoval. Dobu. Pak ale nejak kolem 11 asi prisel za mnou dolu, sedl si na kreslo a zacal, ze by mi chtel dat jen vedet.. A do toho mu skocila mala.. Modlila jsem se at to neni to, co jsem si myslela. A on, ze to nechce rikat pred ni, ale ze stejne mu nebude rozumet. Tak pokracoval..."Ja a Sarah mame nejake problemy, tak jsem jen chtel aby jsi to taky vedela, ze v tom neni nic osobniho, kdyz budem mit nejak spatnou naladu nebo tak. Holkam se to zatim nechystame rict. Ja uz jsem jsi presunul par veci dolu do pokoje a doufame, ze se to nejak vyresi. Holkam to reknem az kdybych se musel treba nejak vystehovat uplne nebo neco." Dost koktal, bylo videt, ze se mu o tom nemluvi dobre, oci mel cerveny. Takze co ja na to muzu rict. Ze me to samozrejme mrzi, ze myslim, ze jsem je slysela a ze dekuju, ze mi to rekl.. :/// Ale bylo to fakt divny.

Mark pak poslal malou i do postylky nejak po 1. Nejdriv se vratila dolu, ale pak nakonec i usnula, takze jsem mela i chvili klidek, ve ktery jsem uz ani nedoufala. Mark se ptal jestli muzu teda pak vyzvednout Jemmu a ze je pak vezme na veceri asi do Mekace, tak jestli budu chtit taky. Tak jsem rekla, ze Jemmu samozrejme vyzvednu.

Malou probudil nejak kolem 2 zvonek. Zoe se stavovala jeste pro nejake veci tady. S Amber jsme se pak najedly, namluvila jsem ji, ze je Mark v praci, pobrecela si, ale cajk. Pripravila jsem ji. Venku bylo celkem krasne, tak jsem ji slibila, ze muze jet na kolobezce. Ackoliv jsem nejak zas prestela si bejt jista, jestli rikal Mark, ze mam Jemmu vyzvednout nebo, ze to udela on. Mala mu pak ale vlitla do pokoje, protoze slysela jeho hlas a on ji rekl, at jde se mnou pro Jemmu. Pak jsem ji jeste schvalne nechala zakricet na rozloucenou, aby kdyztak vedel, ze teda jdem. On odjel z baraku chvili po nas. Pak kolem nas docela prosvistel v aute. Nemam paru kam, ale jeste vic me to znervoznelo jestli teda pro tu Jemmu mam jit nebo ne. Nastesti jel nekam jinam, takze Jemma nas cekala pred skolou. Nebo spis klasicky my ji, i presto, ze jsme prisly dele, protoze mala jela na ty jeji kolobezce a aboslutne me neposlouchala.. Ale vubec. Uz me to docela prestava bavit. Ze skoly  nas slo zas mraky, takze po chvili uz jsem na to nemela nervy a soupla jsem ji na kocar.

Doma jeste nikdo nebyl, kdyz jsme prisly. Jemma si nejak prohlizela fotky v mobilu a nasla tam toho jejich byvaleho psa. A zacala na Amber jestli by chtela, aby se vratil a tak. A ze se pak zepta rodicu jestli ho muzou mit zpatky. Takze kdyz prisel Mark tak to na nej vybalila a ze ji strasne chybi a tak. A zacala brecet. Prislo mi jak kdyby Mark taky nemel daleko k nejakymu breku, kdyz ji vysvetloval co a jak. Nakonec rekl, ze se uvidi. A ze na veceri jedou do McD. Tak ij aspon trochu rozzaril den.

Ja jsem do meka nejela. Vlastne se mi to docela hodilo, protoze porad neco zeru, tak jsem si rikala, ze si aspon udelam neco lehkyho. Takze jsem si udelala omeletku s cibuli, syrem a kukurici, k tomu salatek a toast. Trochu jsem to v kuchyni zasmradila, tak jsem vetrala o sto sest, aby to nepoznali az se vrati. Kdyz se vratili, tak jsem jeste s holkama zustala, pekne si dopravali McFlurry nebo tak neco a ja na ne jen mlsne koukala :/ :D Pak jsem tam poklizela a akorat se vratila Sarah. Privezla mraky casaku zas z letu, pro me tri krabicky s coko bonbony zas (mimochodem moooooc dobry, lepsi jak minule). Holkam rozdala co ji prislo od H&M postou. Jemma u ni nasla v kabelce taky nejakou coko tycinku od Catbury a vyprosila si jestli muze dostat, tak to Sarah rozdelala, rozlamala na kosticky a nabidla vsem. Poslala Jemmu i at da Markovi, ten ale nechtel. Ackoliv pak se nasesti normalne bavili a vypadalo to celkem v pohode. Sarah jeste pripravila Jemme lunchbox, poklidila vse vsude a pak sedela v obyvaku s Markem a holkama. Porad v klidu to vypadalo. Neco si spitali, tak si myslim,, jestli ji Mark nerikal, ze mi rekl o tom nebo tak.

Kdyz sly holky spat, tak jsem se taky sbalila a sla jsem k sobe. Na zitra jsem se domluvila s jednou aupairko na kafe, mozna se pripoji i Sarah (aupairka samozrejme). Kdyz jsem byla u sebe v pokoji tak jsem slysela jak nekdo odchazi asi tak kolem 9. Myslela jsem, ze to byl Mark. Ale za par minut jsme slysela jak sel nekdo kourit. Tak jsem si rikala, ze by Sarah z toho vseho zacala znovu i kourit. Ale kdyz jsem se sla koupat, tak jsem zjistila, ze ten kdo kouri byl Mark, tudiz odesla Sarah...... Nez jsem sla spat tak se nevratila a nic vyznamneho se nestalo...

Žádné komentáře:

Okomentovat