14. 1. 2013

DAY 69

Snowing vol. 2. Rano jsme meli zas trochu nasnezino, ale jen tak slabe. Takze Mark v poradku mohl odjet do prace a skola se taky konala. Ackoliv mi to aspon pomohlo rychleji dostat Jemmu z postele, kdyz jsem rekla, ze je venku snih. Malou jsem chtela nechat dokud se neprobui sama, protoze jsem vedela, ze nemusime spechat, kdyz ji vedu do skolky a Jemmu poveze Sarah. Ale Jemma ji zrejme vzbudila. Jemma se prevlekla a obe vletly Sarah do pokoje. Ta byla uz nastesti vzhuru.

Jemmu jsem tedy tak nejak pripravila, Amber z casti. Kdyz Sarah odjizdela s Jemmou tak mala zas silene spustila, ale fakt ze scenu. No uklidnila se do chvilky. Koukaly jsme na telku. Mely jsme asi 45 minut cas. Kdyz ale prisel cas jit, tak zas zacala natahovat, ze chce maminkuuu a ze nechce do skolkyyy.. Ale vyrazily jsme. Nesla jsem ji. Doma jsem capla jeste batuzek s jejimi nahradnimi vecmi, kdyby se pocurala nebo neco. Kdyz jsme prisli do skolky, tak zas trochu natahovala ale porad jeste dobry. Kdyz jsem ji ale davala veci na vesacek, tak mi rekla, ze jsem zapomnela jeji lunchbox. Tak jsem si rikala Ajoooo.. Ale to bylo tim jak jsem sla s ni sama vicemene prvne, ani nesla Jemma. Naststi to neni tak daleko, tak jsem ji slibila, ze pro to skocim. Jeste jsem se tam domluvila s nejakou ucitelkou a sla jsem. Ona Amber v klidu prebrala. Ani nebrecela. Ja jsem si dala sprintik zpatky domu, pak zas do skolky. Kde mi otevrela nejaka uz starsi pani a vubec jsme se nejak nemohly pochopit. Ale nakonec to dopadlo :D Zahledla jsem Amber, ze byla v poradku, tak jsem na ni uz ani nejak nehulakala nebo neco a sla jsem v klidu zas zpatky.

Doma jsem si dala sprchu, kdyz se akorat vratila Sarah. Tak jsem sla za ni nahoru ji rict co a jak mala. A ona, ze byla u doktora s tim kolenem, a ze to vypada, ze nebude moc treba az 6 tydnu behat. Nebyla z toho vubec nadsena, ale ze se hned zeptala jestli muze tedy chodit plavat a muze. Tak pry ze se chysta a jestli nechci jit s ni. Tak jsem rikala, ze nemam plavky ani. A tak ona ze skoda. Jsem rikala, kde mi je ukradli a ze si teda budu muset poridit. A ona, ze bych mohla, ze ted bude chodit plavat asi hodne :D Pak ze pojede jeste do tesca tak jestli neco tam chci. Rekla jsem si klasicky jen o musli a jogurt.

Kdyz byla pryc, tak jsem uklidila, setrela prachy, vysala. Po navratu jsem ji pomohla vynosit nakup a neco malo poklidit, ale jinak jsem se ji tam moc motat nechtela. Ale byla jsem v kuchyni s ni. Taky jsem psala Sam, jestli dostala ode me tu zpravu ohledne zumby a ona se omlouvala, ze neodepsala a odpovedela mi kdy a jak to ma. Zrovna dneska mela byt tady v Takeley od 7. Tak jsem o tom rikala Sarah a ze uvazuju. Taky jsem se ptala jestli mam zajit pro malou a pak zpatky a pak pro Jemmu nebo jak. Ale ona rikala, ze tam pujde ona aby domluvila co a jak na dalsi dny a ze pak dojde i pro Jemmu.

Takze ja jsem jen pockala nez privedla malou. Byla takova hrozna v pohode. Upovidana. Stala se mnou a odpovidala na vsecno co jsem se ptala a bylo videt, ze si to uzila. Ale kdyz Sarah dojedla a ze pujde pro Jemmu, takt o zas bylo jak rano. Scena. Ktera ale do par minutek presla a celou dobu byla v pohode. Koukaly jsme na telku, hraly si. Ani jednou nezafnukala nebo neco. Nejvic zabila, kdyz me poprosila o dalsi susenku, ze ji to mamka dovolila. Tak jsem rikala, ze ji ale taky prosila at si s tim sedne v klidu. A ona, ze nechce ale sedet v kresle. Tak se ji ptam, kde chce sedet a ona, ze se mnou. Tak jsem rekla, co kdyz ja si sednu do kresla. A ona zvedla palec a rika "To je ale napad". Hrozne me to dostalo, ani nevim proc :))

Kdyz se vratila Sarah s Jemmou, tak byla jeste chvili v pohode, ale pak uz zacala zas poknouravat. Jemma zas chtela za kazdou cenu ven. Sarah ji rekla, at si nejdrive udela ukol a pak, pokud bude jeste venku svetlo, jakoze uz nebude, tak muze jit. Takze Jemma se odporoucela delat ukol. My jsme koukaly na Peppa pig s malou. Venku byla nakonec Laurene, takze Sarah nechala Jemmu jit, ale zas se to muselo delat tak na pul na tajnacku, aby mala nechtela taky. My jsme se jen povalovaly. Sarah byla zmrzla. Pak sla chystat vecu a ja si s malou hrala nejdriv s jejim Hello Kitty domeckem a pak s jeji kuchynkou. Takhle hezky si dlouho nehrala. Bylo to fajn a byla i hodna na to jak pred tim byla protivna.

Mne dneska psala jedna z tech aupairek, at se zeptam jestli bych mohla 26. - 27. jet s nima do Oxfordu pres noc. Ptat jsem se nemusela, protoze zrovna tenhle vikend jsem cely off. Takze jsem si rikala super. Akorat penize uz nejsou tak super. Takze jsem si rikala, ze to nadhodim pred Sarah, protoze jsem mela za to, ze mi teda porad jeste neco dluzi. Ale nesnasim mluveni o penezich. K vece jsme meli bolonske testoviny, zeleninka a garlic bread. Ja jsem to tedy nadhodila, ze se chystaji a ze se me zeptaly. Ale ze jeste nevim kvuli penezum. A ona neco rikala a ze kdyby mi jeste neco dluzila, tak at reknu. Ja jsem tedy mlcela klasicky.

Po vece jsem se porad odhodlavala ji to rict. Ale odvahu jsem dostala, az asi v 9. Kdy uz tu byl i Mark. Kdyz jsem vedela, ze je na cigarku, tak jsem rychle napochodovala nahoru. Tak jsem to se Sarah resila. Prisla jsem si fakt blbe, ze po nich vubec neco chci zas a tak. Vypada to, ze uz mi nedluzi nic, nebo aspon ne tolik, co jsem si myslela. Ale ze mi klidne muze dat zas neco dopredu, protoze by byla rada, kdyby jela. A ze se jeste poradi s Markem ohledne toho, co jsem byla na vanoce doma jak to bude. Kdyz Mark prisel, tak mu rekla jen, ze se jako chystam s tema holkama a tak, ale o penezich nic. Tak nevim, ale fakt jsem si prisla blbe ://

Žádné komentáře:

Okomentovat