19. 1. 2013

DAY 74

Volna soboticka a planecku celkem dosti :) Takze..

V posteli jsem opet nevydrzela dlouho. Tusim, ze uz v 9 jsem si pekne snidala. Ale trochu jsem se obavala svoji cesty busem, protoze v noci nachumelilo. Takze jsem se ptala Sarah, jak si mysli ze to bude a ta rikala, ze by to melo byt naprosto v pohode, protoze hlavni silnice jsou okay. Toz cajk. V pripravach jsem se jeste dohodla s Dankou Mette, ze ji dneska nejak predam penize, protoze pro nas bude bookovat hostel a rikala, ze by to potrebovala do ST, coz nevim jak se dostanu do Bishopu, tak jsem ji rekla, ze to zvladnu nejak dnes.

Pri obede mi Jemma rikala, ze pujdou se Sarah, Beccy a Laurene ven do snehu, takze urcite muzu jit s nima, jestli chci. Takze jsem ji rekla, ze bych rada, ale uz mam jine plany. Takze oni asi v 1 odesly a ja jsem kolem pul 3 jela. Poprve jsem byla na zastavce uplne sama a nevedela jsem, jestli budu muset na ten bus mavat nebo ne :D Nastesti zastavil i bez toho a byl uplne prazdny, cool..

Na zastavce uz me cekala ta tety znama, Monika. Jeste s nejakou jeji znamou. Ta Monika vypadala v pohode, trochu hlubsi hlas, ale cajk. Ale ta jeji znama, Jana, to byla takova smazka. Takze jsem se trochu obavala kam pujdem nebo co a jak bude. Jeste jsem je ale poprosila, ze si zajdu ke kinu, kde mela byt ta Mette. Nejak jsme se dohledaly. Byla jeste se dvema aupairkama.. Annou a Caro. V rychlosti mi jeste rekla, ze ona bude asi muset jet ten pristi vikend autem, protoze musi byt doma nejak driv nebo co, a ze maji jeste jedno volne misto, ale ze nevi, kdo teda jeste pojede a tak. Tak jsem rikala, ze to jeste doresime, protoze jsem poradne nevedela co po mne chce a taky jsem nova, tak jsem nechtela delat nejaky rozhodnuti.

S tou Monikou jsme pak sly nejdrive do knihkupectvi, protoze potrebovala neco koupit synovi, co tu chodi do skoly ted, pak jeste neco do banky, ale bylo zavreno. Byla v pohode, vyptavala se porad na neco nebo tak. Ta Jana mlcela. Pak jsme si sly nekde sednout jen do takove male kavarnicky v tom centru, kde je Sainsbury's a tak. Dala jsem si caj, resp. ona me na nej pozvala. Jako bavily jsme se, ale takove to bylo, ze nevim, co bych si s ni mela povidat priste nebo tak. Navic ta divna Jana. Teda celou dobu fakt mlcela a pak rekla jen, ze s nama s ani jednou v nicem nesouhlasi, tak radeji mlci. Ta Monika ji rekla, ze muze klidne nesouhlasit nahlas a ona, ze ne, ze by ji jen rekla, ze rejpala nebo neco. V prubehu jsem se jeste domluvila s Tamy, ktera byla do 4 v praci.

Takze jsme se sesly v pul 5. Sly jsme do Costa. To bylo v pohode. Myslim, ze obe jsme na tom s AJ tak nejak podobne. Ackoliv ona mi rikala, ze jsem na tom mnohem lip, tak mi to teda neprislo. Teda aspon ne v ty mluveny. Psala jsem Sarah, ze nevim, jestli ji to Jemma rikala, ale ze jsem v bishopu a ze prijedu asi kolem 6, tak jen aby vedeli. A ona mi odepsala, ze v poradku, vecere pro me bude nachystana kdykoli se vratim at si to uziju a koupim si plavky a ze nejlepsi by asi bylo a napsala kde. Tak to me pobavilo. Jenze jsme s Tamy sedely tak dlouho, ze jednak uz pak bylo zavreno a musela bych dalsi hodku cekat na bus a to uz se mi nechtelo. Kdyz jsem sla s Tamy zpatky, tak jsme potkali tu Annu a Caro. Tak jsme se s nima zas zastavily. Ale ja se po minutce odpojila, protoze jsem tak tak stihala ten bus. Takze na videnou pristi vikend v Oxfordu.

Cestou zpatky, kdyz jsem sla z busu tady po Takeley, tak naproti na chodniku sla nejaka bandicka. Ale byla tma a ja se svym videnim jsem poradne nerozeznala ani ksichty. Ale neco vybekovali a mavali na me. Mela jsem sluchatka, takze nemam tucha. Ale myslim, ze to byli nejaky pubertaci. Doma uz byli vsichni po jidle. Sedla jsem si s nima v obyvaku, rekla jsem jim, co jsem vsechno stihla a ze plavky jsem si nekoupila, protoze jsem si vzala malo penez. Oni mi povypraveli jak byly sankovat. Sarah s Markem a malou vsichni v jednom kresle :D Tak pak Sarah at mala z ni sleze, ze mi musi jit udelat jidlo. Tak jsem ji rekla jen at mi rekne, co kde a jak, ze si to udelam. Ale stejne sla a naservirovala mi to zas az pod nosa. Zapecene kureci s porkem, nejakou jakoze omackou a bramborovou kasi - vse zapecene, plus k tomu dusena mrkev a hrasek. Dost mi to chutnalo :)

Po vece jsem tam jeste poklizela nadobi a Jemma me tahala s ni zas hrat pexeso. Tak jsem ji rekla, at pocka. A ona "zalovala" Sarah, ze tam uklizim. Takze to asi fakt neni vubec v mym popisu prace. Nevim ani co na to Sarah rekla, ale dodelala jsem to. Pak jsem si sla s Jemmou tedy zahrat a zustala jsem tam s nima az do 8. Koukali na big brothera a neco.. Mala si tam hazela s jemmou s balonem a pak jsme se zapojili vsichni, az z toho vznikly takovy boje a byla sranda. Kdyz sly holky spat, tak jsem si taky zalezla k sobe. A uz tu planuju a hledam co a jak v tom Oxfordu. Uz se tesim. Takze doufam, ze se nic neposere!

Žádné komentáře:

Okomentovat