31. 1. 2013

DAY 81

Dobre rano kocovino po dlouhe dobe! Budika jsme si s holkama nekolikrat presunuly, resily jsme co se vubec delo a tak a vylezly z postele (Marion teda ze zeme, haha), az kdyz uz to bylo skoro nevyhnutelny, abysme stihaly sraz se zbytkem. Neco malicko se sebou udelaly, dobalily a sly dolu. Marion se v pohode obslouzila, je videt, ze uz je tam zvykla. Ja jsem si ani nic k jidlu nevzala, protoze jsem nemela hlad po tom piti. Prijela Jacqueline, takze jsme se seznamily a pomalu se mohlo vyjet. Sarah hostdad se jeste ujistoval jestli vime kam jedeme a kudy a tak. Fajn bylo, ze s nim Sarah mohla i mluvit o tom jak jsme se opily a tak. Je dost v pohode no :). My jsme vyjely. Nabraly jsme jeste Tamy. Velice pekne bylo, ze jsem jela v aute plnem Nemecky mluvicich slecen, tak kvuli me museli mluvit anglicky a odpustit si nemecky songy, protoze vedely, ze to nesnasim. Ale casem to bylo "Jen tenhle jeden song" a ani mluveni v Nemcine se nevyhnuly, ale snazily se to fakt omezovat nebo tak. Teda aspon takhle ze zacatku no.

Kdyz jsme prijeli do Oxfu, tak jsme nasly ten nas hostel, ale zbytek tam jeste nebyl. Dosly jsme si pro klice a ja, Sarah a Tamy jsme sly na pokoj. Jacky a Marion jely na nadrazi pro nejakou dalsi jejich kamaradku, Kathi. My jsme zatim przokoumaly pokoj. Byly tam vsak jen 4 postele. Udelaly jsme si caj a jen se tak bavily no. Ja jsem byla teda pekne vykydla. Tamy delala nejakou hotelovku nebo tak, takze se na to vsechno tam divala uplne jinym okem a nebyla z toho moc nadsena, na tu jednu noc to proste stacilo. Ale ona z toho byla fakt docela spatna. Ja si myslim, ze to teda nebylo nejhorsi. Kdyz prijely holky tak jsme resily jak to udelame se spanim. U zbytku byla volna pry jedna postel. A vypadalo to, ze tam k nim asi pujdu ja, protoze oni se jinak znaly a tak... Moc se mo popravde nechtelo, protoze jsem vedela, ze se vecer chci proste opit se Sarah a touhle partickou.. No nakonec se to vyresilo tak, ze kdyz jsme si sly postezovat, ze jsme si objednaly dva petiluzkove pokoje, dostali jsme jeste jeden dvouluzak. Takze jsme byly 4 (ja, Sarah, Jacky a Tamy) v jednom. Pak hned vedle byla Marion a Kathi a ve vedlejsim baraku byla Mette, Caro, Katsha a Anna.

Kdyz jsme se tak nejak zabydlely tak jsme mely sraz pred hostelem a slo se podle planu. Ackoliv dost brzo se plany zmenily. My jsme mely uz strasny hlad a tak, tak jsme chtely nekam na jidlo, ale Mette a tenhle zbytek, ze neco jako to bylo v planu jinak, ze jsme si meli dat jen nejake jidlo asi co si koupime v obchode nebo tak. Tak ze se pry rozejdem a pak se sejdem a pujdem spolecne do nejakeho toho kostela nebo co, kde se natacela cast Harryho Pottera. Holky rikaly, ze cekaly, ze se presne takhle rozpadnem, ze je to tak vzdycky. Ona mi to teda rikala uz i Sarah, ze tyhle holky jakoby proste moc nemusi. Ze ji prijdou nudny a proste maji jine zajmy. Takze my jsme si zasly do Pizza hut restaurace nebo co. Bylo tam pekne narvano, takze jsme si pockaly na stul. Vsechny si daly pizzu jenom ja nejakou pizzetu. Nejaka odlehcena verze bo co. Nevedela jsem totiz jak to tam s tou pizzou chodi, protoze si clovek mel nejak vybrat vlastni testo, co na to a tak.. A navic ja.. Starej setrilek, co se jidla tyce :) Holky uz se docela rozjely v Nemcine a ja si zacala pripada trochu hloupe. Ale vzdycky se aspon na chvili vratily k AJ no. 

Po jidle jsme se mely sejit se zbytkem, ale oni nejak napsaly, ze uz jsou v te Harry Potter veci. Takze to nas trochu zas nakrklo, ze na nas ani nepockaly... Takze jsme si udelaly tak trochu vlastni prohlidku po Oxfordu. Jen tak zlehka. Ale pak jsme usoudily, ze nas ty pamatky zas tak neberou, ze jsme unavena atd atp. Takze jsme prosly kramy. A u me byla ta unava uz asi vazna, protoze ani ty nakupy me nebavily :/ Pak jsme se jen uz zastavily pro neco k jidlu a hlavne k piti na vecer pred tim, nez vyrazime. Koupily jsme vodku s dzusem a Bombay Gin s tonicem. Ja jsem si jeste koupila 4 takovy obr muffiny. Mela jsem na ne silenou chut a vypadaly krasne.. Dietaaaaaa. 

Kdyz jsme se konecne dotahly na ten nas hostel, tak jsme se natahly a ze si dame aspon hodku spanku, nez pujdem vecer. Takze jsme se pekne natahly ale myslim, ze usnula jen Sarah a to na chvili. Pak jsme se zacaly pekne chystat. Litalo se z pokoje do pokoje, Nemcina prevladala.. :// Ja si vzala ty nove saty, trochu rudou rtenku.. Mely jsme se vsechny sejit u nas v pokoji, ale Mette pry nebylo dobre, nikam nepujde a tak ji tam nechtely nechavat a pry at se sejdem u nich. Takze kdyz jsme byly ready, tak jsme vzaly alkohol a slo se. Skoda, ze venku docela slusne prselo. Nastesti jsme nasly na netu bus, i misto, kde byl nas "vysneny" klub, ktery jsem nasla a hlavne ten autobus stavel primo pred nim. 

Kdyz jsme prebihaly z jednoho toho baraku do druheho, tak tam stala banda nejakych chlapku venku a kourily. Cumeli po nas jak, kdybysme priletly z Marsu. No jooo, takovych kocicek na jednom miste :D Takze nebylo moc prekvapeni, kdyz jsme se vsechny sesly na tom jednom pokoji, ozvalo se zaklepani. koukaly jsme na sebe, kdo to jako muze byt, kdyz uz jsme byly vsechny tam. A vida, byl to jeden z tech chlapiku. Nejmladsi z nich, ackoliv jak jsme pozdeji zjistily, tak uz mu bylo myslim 27. Ale nevypadal. Byl to Polak, tak tam s nama chvili pobyl a pak odesel. My jsme si tam pily z tech malickych salku, ktere byly na pokojich vodku s dzusem a podobne. Docela jsem se nalila no. :// Ten Polak se jeste pak vratil s jednim ze svych kamaradu, nic moc mimochodem. A ze jestli muzou jit pak s nama a tak. Bus nam jel docela brzo, takze jsme do sebe ty salky celkem hazela. Pak jsme to s Marion jeste prelevaly do krabice od dzusu a slo se na bus. Docela banda. Uz to vypadalo, ze nepojede. Ale prijel. Moc lidi tam nebylo, pekne jsme se s ridicem domluvily kam potrebujem. Sly jsme vsichni nahoru. Tam sedel jen jeden par, docela chudaci :D Kdyz vystupovali, tak na ne jeste nekdo kricel at jedou s nama  dal a tak. Kdyz jsme pak byly na nasi zastavce, tak i ridic na nas zespodu kricel, ze uz jsme v cili. 

Na zastavce jsme jeste dopijeli nas "dzus", ackoliv tam vedle stali policajti, tak jsme se s Marion kryly. Pekne zas ukazat obcanky a slo se. Budnu do satny za celkem velky prachy. Chtela jsem si rukavu strcit sako, ale ze pry mi to takhle nemuzou vzit. Na listek do satny se jeste ptali na inicialy. Nevim proc, ale asi to bylo mym stavem jsem rekla T.E. Pak uz se slo jen parit. Videla jsem na parketu Kathi, jak uz se kolem ni mota nejaky Anglan. Tak jsem sla s ni parit. JEste nekdo tam byl. Ke mne se pak taky nekdo primotal. Ale pak me nejak nenapadne opustil haha. Tak jsem sla prozkoumat dalsi patra. Zas si me nekdo odchytil, ale nebyl ani moc hezky, nebo si ho moc ani nepamatuju.. A pak jsem konecne nasla Tamy se Sarah na hiphopu, kde jsem si to nejvic uzivala. Mela jsem asi tri tanecniky, hudba me bavila a pohoda.. Ackoliv si az zpetne uvedomuji, ze jsem byla faaaaaaakt moc. A to jsem si tam snad uz ani nekoupila zadny dalsi drink. No domu jsme jely tagem a i presto, ze tam zavirali ve 3 my jsme prijeli snad az v pul 5 nebo dele. 

Trochu postrehy jeste z tama, ze se tam nekourilo uvnitr, musel jit clovek ven, coz bylo fajn, protoze mi aspon nesmrdelo brutalne obleceni a nic. A trochu me nasrali v satne. Dala jsem svuj listek Tamy, ta ho dala Marion protoze byla ve predejc. Ji se ptali na ty moje inicialy a ona rekla logicky T.F. takze ji rekli ze je to spatne. ale vzali si od ni ten listek. Rada tam byla dlouha, tak jsem sla pekne na zacatek a rikam, co se jako stalo, ze ji vzali ten liste a ze bych chtla svoji bundu. A ona at si pockam a pritom jen stala a cekala na dalsi. Mohla mi tu bundu dat v klidu. Marion zas takhle cekala na svoji ztracenou salu, co mela v rukavu. Ptala jsem se tam nejakyho securitaka jak dlouho jako budu muset cekat a on, ze az vsichni odejdou, tak rikam diiiky. Clovek se tam nemohl ani zrdzovat na schodech, takze vsichni co uz meli bundy na nas museli cekat venku. Marion mu rikala, ze chce jen svoji fuckin salu a on, ze kdyz se bude chovat takhle, tak ze nedostane nic.. No tak jsme si tam pekne pockaly, nez vsichni odesli.... na jednu stranu je to dobre, ze to nedaji nekomu jinemu na druhou me to pekne nasralo.

Kdyz jsme prisly na hostel, tak nam prede dverma lezel nejakej navatej typek, ze tam na nas pry cekal a ze hleda svuj telefon a kdesi cosi.. A Marion se me ptala jestli si muze ode me koupit jeden muffin. Tak jsem ji ho samozrejme dala zadarmo. Byly tam 4. Ja mela dva, jeden Marion a jeden si dala napul Tamy a Jacky. JA byla radeji, protoze byc byla jinak schopna to snist vse. 

Žádné komentáře:

Okomentovat