21. 1. 2013

DAY 75

"Pracovni" nedele.. Pro jistotku vstavacka pekne na 7, ale do prvniho zakrnourani jsem si pockala asi tak do 8. Tak jsem sla nahoru, ale mala se jeste furt prevalovala a nebyla uplne vzhuru, takze jsem ji samozrejme nechala. V obyvaku jsem se natahla a malicko si zachrapla. Probral me az pak zvuk dveri do loznice. "Super" pomyslela jsem si. Jako ja jsem nespala a malou bych nemela sanci zachytit ani tak, ona vzdycky potichoucku utika tam. No ale i tak jsem se vydala hned nahoru. Sarah byla od 7 na stadby a samozrejme ji probudila, Mark byl v praci. Snazila jsem se malou dostat dolu zpoza dveri. Do loznice se mi samozrejme nikdy nechce. Ale nic klasicky nezabralo. Kazdou chvili jsem tam chodila a snazila se, ale nic. Pak uz teda nejak mala sla sama. Byla v pohode, udelala jsem ji snidani. Prisla i Jemma a vsechno tak nejak jaks taks v cajku. Do te doby, nez Jemma vylitla, ze musi na zachod a Amber hned v zavesu za ni, ze ona potrebuje. To jsou proste ty jejich boje uplne o vsechno. Jenze Amber zas vlitla do loznice. Takze jsem Jemmu poprosila, jestli by tam pro ni pak nemohla dojit. Jeste mi rikala, ze slysela Sarah, jak male rika, ze je zlobiva, protoze me neposloucha. Tak jsem tam sla s Jemmou ale stejne jsem zustala pekne za dverma. Sarah maly nadavala, at posloucha a tak. Vylakaly jsme ji na to, ze se pujde ven, dele. Od 8 tady totiz chumelilo :/ Cela nadsena z toho jsem byla, ale neda se nic delat...

Mala koukala na Mr. Beana, Jemma na neco na ntb. Ptala jsem se Jemmy jestli chteji jit ven treba tak za pul hodky (coz bylo asi pul 12) a nebo az pak dele, az bude jeste vic snehu. Ona, ze tak za tu pul hodku. Mezitim prisla dolu i Sarah a pomohla mi je tedy vypakovat. Sly jsme jen tady pred barak, jim to staci a stejne tu nikde zadny kopce nebo tak nejsou. Jemma se sla stavit k Laurene, ale ta nebyla doma. Tak kdyz se vratila, tak se me ptala jestli muze jit jeste nekoho se tam zeptat. Tak jsem ji rikala, ze se mela zeptat kdyz tam byla. Takze huba nafucena. Ze muzem jit s ni a tak. Rikala jsem, ze ne. Byla jsem z toho pobytu venku cela odvazana. Jeste, ze mi aspon Sarah pujcila jeji zimni boty. Pak Jemma jestli pujdem teda aspon stavet snehulaka. Tak jsme sly. Poradne to neslo, do toho mala zacala vytrapovat a rvat na cely okoli. Silenost. Takze jsme venku moc dlouho nepobyly.

Udelaly jsme jim jidlo, najedly jsme se vsechny, jakoze i se Sarah. Sarah jsem rikala jak je to s nima tezky, ze se kvuli vsemu hadaji a ona, ze vi, ale ze zjistila, ze to je tak se vsema deckama. Coz si teda zas uplne memyslim. Pak si Jemma opet sedla k ntb a malou Sarah po chvili poslala do postele, protoze byla protivka. Jemma dale cumela do ntb a ja na neco v televizi se Sarah. Bylo mi blby Jemmu na neco lakat pres Sarah, ackoliv bych asi spis mela. Ale kdyz pak Sarah odesla k sobe, tak jsem ji zkusila na pexeso zas.. A ona, ze za chvili.. Noo, tyhle jeji chvile jsou vzdycky trochu delsi. Takze kdyz uz se k tomu konecne dostala, tak zacala knourat mala. Tak jsem tam sla. Ale rvala jeste vic a at jdu pryc. Tak jsem sla. Ona jeste usnula. Takze kdyz vylezla Sarah, tak se divila, ze si myslela, ze uz je vzhuru. Tak jsem rikala, ze byla, ale opet usnula. Po chvili se zas probudila a byla protivna i na Sarah. Ale zustala s ni nahore. Sarah neco uklizela. Tak ja sla za Jemmou. Zbytek dne uz jsem spis jen tak sedela, protoze se o vsechno vicemene postarala Sarah. Ze je okrikovala a tak.

O pul 5 sly jeste ven s Laurene. JA nevedela jestli mam jit s nima, kdyz jsem mela pracovat do pul 6 nebo je mam nechat jit. Ale sly samy a my jsme je pozorovaly se Sarah z okna. Videla jsem jak tam Jemma skace kolem jinych deti a Amber ignoruje. Dela to dost casto. Tak jsem to chtela rict, ale v tom me predbehla Sarah a rekla to samy. Takze jsem jen souhlasila a rekla, ze jsem to mela zrovna na jazyku. Takze tam s Amber byla Laurene. Ale kazdou chvili to bylo jak chce mala domu nebo na zachod a kdyz prisla, tak uz zas chtela ven a tak. Takze myslim, ze ji tyhle myslenky trochu vnuknuly holky, aby se ji zbavily. Kolem pul 6 prijel Mark z prace, cely promrzly, protoze musel nasazovat neco na pneu, aby vubec dojel. Ale pak sel jeste chvili ven s Amber.

Jemma vecerela u Beccy a my jsme meli takovy mix. Kazdy neco jineho. Ja jsem si porucila to, co vcera. Po vece jsem jeste byla s nima v obyvaku, ale kdyz sla mala do vany, tak jsem si sla k sobe. Chumelilo cely den, takze predpokladame, ze zitra zadna skola. Super. Sice pracuju az od 1, ale kdyby byla skola, tak by to bylo od 3.. Aaaaachjo. Chtela jsem jet do Bishopu neco jeste pokoupit, ale to me asi taky nedopadne no. Hlavne se jen modlim, aby to neohrozilo nas vikend v Oxfordu!!

BTW jsem psala te predchozi Tereze a ptala jsem se, jestli s nima travila hodne casu nebo i kdyz byla off a jestli ji braly sebou hodne. A ona, ze ne. A ze nejdriv ji sebou brali hodne, ale pak ji rekli treba 5 minut pred odjezdem a ze bylo jasne, ze ji nechteji, tak prestala uplne a chodila radeji k Beccy nebo pomahat Mandy. A stezovala si tak nejak na Sarah, ze ji neprislo, ze by se holkam nebo spis male nejak venovala, ze to byly spis ty jeji nakupy. A ze Jemme vsichni v rodine rikaji "drama queen", ale at to nikomu nerikam. Ze to rikaji vsichni kolem jen ne Sarah s Markem. A ze pak uz mala chodila casem za ni, nez za Sarah. Tak jsem zveadva jestli pocitim nejaky podobny zmeny casem taky.. Dneska jdu spat mrte brzo, protoze jsem nevim proc ale silene utahana...






Žádné komentáře:

Okomentovat