24. 1. 2013

DAY 79

Dneska jsem byla vzhuru sama od sebe uz nejak brzo. Vubec nevim proc. Ale mozna takovy ty moje vnitrni nervy, protoze jsem se bala jestli si teda nespletli dny a ze si mysli, ze dneska mam pracovat. Dost dlouho jsem neslyela zadny hluk nahore, tak to moji teorii vic a vic pridavalo. Ale zas jsem si rikala, ze muzou Jemmu vzit autem, tak ji vzbudi dele. Ale byla jsem pripravena, ze nejdele ve ctvrt na 9 bych sla asi Jemmu probudit. No nastesti to nebylo treba. Nakonec jsem tech zvuku a hluku mela az dost.

Kdyz Mark odjel s Jemmou, tak jsem se chystala, ze pujdu na snidani. Kdyz v tom mi prisla smska a zprava na whatsupu od Sarah, ze se omlouva pokud me bude, ale ze pojedou do Lakeside kolem pul 10 tak jestli bych chtela jet taky. No to vis ze jooo. Tak jsem se sla chystat.

Nejdriv jsme jeli zas do toho T.K.Maxx, kde bych si vybrala spousta veci, ale rikala jsem si, ze to nebudu brat v prvnim krame ted kdyz musim setrit trochu na ten Oxford. Vicemene jsem si tak pekne sla po svym. Jak tady, tak pak v Lakeside. Nejdriv jsem sla s nima do Zary, kde jsem si poridila jediny svuj ulovek dnesni - krasny bezovy sacko za 9,99 liber. A pak uz jsem se trhla. Nic me tentokrat uplne za srdce netahalo. A navic me silene bolela hlava, tak jsem byla takova i bez naladicky. Plus pohled na sebe v zrcadle v Primarku mi na nalade taky nepridal. Musim zas zacit neco delat. Kolem 2 jsem podle domluvy chtela se ozvat Sarah, kde jsou. A v tom jsem na ne narazila. Docela nahoda, protoze to centrum je fakt oooobr. Tak jsme jeli.

Zbytek dne uz nebyl nic moc zajimavyho. Krome toho, ze jsem vysala :D Porad me bolela hlava. K vceri jsem si dala jen jacket potato. Tentokrat jsem jedla sama. Holky mely nejak driv a Sarah s Markem nevim. Myslim si, ze jedli v lakeside, tak si ted tady jel neco lehciho. Pak uz jsme jen domluvily vse na ten Oxford s ostatnima. Nakonec pojedem dvema autama, coz je taky super. A jeste vic super je, ze uz zitra jedu spat k te Sarah, pujdem nekam v BIshopu a pak rano spolecne do Oxfu. Doufam, ze mi pojede bus v pohode, protoze pojedu poslednim a asi to budu tak tak stihat. Musim se domluvit pekne se Sarah zitra. Vubec nevim co si zabalit, co na sebe a tak. A zitra to moc neporesim kdyz hlidam. Nu uvidime. Ale nemuzu se dockat!!!

Žádné komentáře:

Okomentovat