28. 11. 2012

DAY 21

Here we go.. Dalsi proflakany den.. Ale popravde, tady je to docela potreba. Takova ta regenerace, relax, chill.. Holcicky me nekdy opravdu vysavaji ze vsech sil :D Takze jsem cely den stravila vicemene ve svem pokoji, dodelavanim teto nadhery, skypovanim, ctenim a rozjimanim o zivote..

chill out


Premyslela jsem, jak si tady vlastne pripadam. Je to takove zvlastni. Nemuzu to brat jako praci, jako dovolenou ale ani jako normalni zivot. Prijdu si tu trochu jak na tabore, protoze mam porad takovy pocit, ze se zas brzo vratim domu. Prijdu si tu jako u vzdalene rodiny, kterou jsem nedavno objevila, protoze presne tak se ke mne chovaji. Prijdu si jako na poznavacim zajezde, protoze porad objevuju neco noveho. At uz jde o mista, lidi nebo treba jidlo. Myslim, ze jsem mela konecne jednou v zivote poradny stesti, ze jsem si vybrala zrovna tuhle rodinu a ona me. Jen doufam, ze to tak vse zustane (ale radeji jsem to zaklepala :D ). Ale porad tu jsou jeste nejake detaily, ktere bych potrebovala vypilovat a pak se tu budu mit vazne jak v raji. Temi detaily myslim, treba to, ze se musim vazne naucit poradne jezdit temi jejich slavnymi busy. Coz ale souvisi s dalsim detailem - prestat se bat mluvit! Travim dost casu sama, protoze mam strach mluvit. S kymkoli. Protoze jsem si stale vedoma svych chyb a prijde mi, ze to musi znit strasne divne a potupne. Taky by bylo fajn, kdyby me mala zacala vic respektovat. Ale nemuzu po ni chtit asi neco, co neni schopna moc delat ani vuci jejim rodicum.

Take jsem premyslela o Jemme. Jak ji pomoct, jak se ji vice venovat a tak. Protoze mam pocit, ze je tu tak trochu utlacovana a z toho vychazi jeji chovani. Nerikam, ze je buhvi jak hodna. Ale vzdycky to byla asi takovy trochu troublemaker a tak se na ni sveze vse. Ackoliv mala vyvola spousta problemu. Ale je proste mala, roztomiloucka a tak je to ted mazanek. Ale rodicum samozrejme nic rict nemuzu. Maji tu jinou vychovu a i tak si nemuzu dovolit jim do toho kecat. Nu tak uvidime, co a jak bude dal.

Kdyz prisla Jemma ze skoly, tak se za mnou stavila, jestli ji pujdu dat zas muj email, aby mohla hrat nejake hry. Tak jsem tu s ni sedela zes v kresle, ona hrala, v tom se jeste pristenila Amber jako vzdy. Coz je vzdycky hezky a fajn, dokud se holky nezacnou hadat. Ted treba kvuli tomu, ze Amber vytahla Jemme nabijecku z ntb a tim ho vypnula. Parada.


K vece jsme meli rajskou a bagetku cerstve dopecenou. Prodavaji tady takove polevky uz hotove, ale jsou fakt dobry. Krasne husty a dobry. Pro me je to jako plnohodnotny jidlo. Jako dezert jsem dneska dostala na vyber bud zele, mlecnou ryzi, palacinku nebo opeceny banan. Zvolila jsem banan se sirupem.

Žádné komentáře:

Okomentovat