25. 11. 2012

DAY 7


Dneska jsem mela poprve vest holky sama do skoly. Resp. Jemmu. Cestu jsem poradne nevedela, protoze do skoly jsem jela asi jen dvakrat a pokazde autem se Sarah. Ale kdyz mela jit Jemma, tak jsem vedela, ze ona cestu znat bude. Rano jsem si teda v klidu vstala, nasnídala se. Bylo mi uz drive receno, ze Jemma sama vstane, oblikne se, udela si snidani. Coz jsem taky v PA videla. Ale ted to vypadalo, ze sama nevstane. Takze ve 4O (mela by vstavat o pule) jsm ji sla probudit.. ale nic moc. Tak jsem probudila Amber.. Ta byla kupodivu uplne v klidu a sla se mnou probudit Jemmu. Strasne dlouho ji trvalo nez se vubec vykopala. Pak mi pomohla se snidani. Rekla co a jak ma rada Amber.. Ucesala jsem je obe pri snidani, abych usetrila cas, protoze jsem videla ze nestihame. Ve 20, kdy uz bysme mely vychazet jem je teprve dokopala do koupelny. Jemma se z niceho nic tam objevila v maminych kozackach. Coz jsem ale moc nepostrehla, myslela jsem, ze jsou jeji. V tom ale prave vylezla z loznice Sarah a ptala se co Jemma dela a tak a videla ze nestihame, takze vzbudila Marka a ten, ze Jemmu do skoly odveze. Takze jsem pak hlidala Amber. 

Kolem pul 12 jsme i se Sarah sly do Buffy busu – autobus uvnitr upraveny pro deti na hrani. Dole mozne malovat, hrat si s piskem, nahore spis hracky. Tam jsme stravily asi hodinu. Kdyz jsme prisly tak nam Sarah udelala jidlo. Neco jako pita chleba s maslem a syrem. Amber to jako obvykle nechtela, takze se to skoro cele vyhodilo. Pak zacala byt Amber protivna, tak ji Sarah dala spat. A ptala se me jestli dojdu pro Jemmu, jestli se na to citim. Ackoliv jsem se na to necitila ani trochu, protoze jsem nemela poneti kudy se tam presne jde, tak jsem hrdinsky rekla „I hope so“ a letela jsem zkontrolovat google maps. Ale nevedela jsem jak se ta skola jmenuje, nic.. Takze jsem zkusila „jet“ po te ceste, kterou jsem si zhruba myslela, ze to bude. Pak jsem se sla domluvit se Sarah v kolik Jemma presne konci a kdy bych pro ni asi mela jit a ona, ze pujde probudit Amber, a tak jsem rekla ze to udelam. Pry se nemam bat, ze bude moody, ze to je vzdy. A taky ze byla. Brecela a vstavat se ji nechtělo. Tak jsem odesla z pokoje, ale zrovna tam sla Sarah, tak ji vzala a to trochu prestala.. Soupla mi ji do kocaru, ja se ujistila, jestli ta cesta je tak, jak si myslim a jelo se. 

Amber celou cestu spala. Bylo to jednodussi a kratsi nez to vypadalo na mapach :D Ke skole jsem dorazila jeste s predstihem. Vyzvedla Jemmu a zpatky domu. Ve svém „rozvrhu“ jsem mela napsane hlidani do 16:30. Domu jsme prisly asi v 16. 

Jemma i Amber se napakovali k mamince do loznice, tak jsem si sla k sobe.. Chvili pred pulou ke mne prisla ubrecena Jemma jestli ji pomuzu s ukolem. Tak jsem sla, ackoliv me predchozí aupair varovala at se snazim vyhnout delani ukolu. Porad brecela. Něco ji nedovolila mama a ze pry nesnasi rodice a oni nesnasi ji. Tak jsem se snazila ji promlouvat do duse. Pak prisel na radu ukol. Mela napsat nejaky pribeh ale ze pry nemuze. Vubec nemuze premyslet, neumi spelovat a tak. A tak jestli to napisu za ni. Ani nahodou! Nakonec neco sesmolila, pak jeste dalsi ukol ale to uz jsem ji rekla at si udela sama. A pak vecere nevim presne co to bylo, ale delal to Mark a bylo to mnamozni. Parky nebo klobasky nebo co, s nejakou omackou a navrchu bramborava kase. To vse zapecene. Pri veceri ztropila Amber scenu. Sarah ji odnesla nahoru do pokoje, kde rvala a vztekala se celou dobu, co my jsme vecereli. Pak ji Mark prinesl zpet, Amber se omluvila mame. Po vece bylo coko trifle.

Žádné komentáře:

Okomentovat